no bialka za duzo, spokojnie mogłbys dac ok 170-180g policz surowe mieso bo to"gotowana piers" patrzac na ilosc bialka jest wazona po obrobce i jest tam ok 250g syurowego miesa, te serki smietankowe wywal a daj twaróg jak juz albo jajka
[...] od dawna ze sie bierze kreatyne na czczo przed lub po treningu my chcemy dobrze doradzic a Ty zrobisz jak uwazasz dla mnie mozesz sobie piers z kurczaka posypywac jablczanem. Panowie wyzej dobrze doradzaja bcaa aminokwasy a cm3 kreatyna w polaczeniu z dieta i treningiem daje sile i mase. a jak nie chcesz kreatyny w proszku jedz surowe mieso :P
A ja tam bym spróbował mimo wszystko :D Skoro było szczelnie zamknięte, we współczesnych czasach nie takie rzeczy jak jemy w pożywieniu a za czasów początku rasy ludzkiej ludzie jedli surowe mięso bo nie umieli krzesać ognia :D
[...] dajac tłuste ryby, orzechy, migadły, siemię lniane, oliwę z oliwek / olej lniany / olej kokosowy warto zwiększyć także trochę ilość białka posiłki takie jak sama kasza gryczana to kiepiski pomysł, lepiej jeśc mniej posiłków - konkretnych, pełnowartosciowych, 100g wędliny na dzień to sporo, lepiej sięgać po surowe mieso i przygotowywać w domu.
imo więcej tłuszczu tutaj się przyda, nie węgli, tych jest już sporo. mało też jest warzyw, wędzona ryba niecodziennie, raczej postaw na świeżą, ten sznycel to surowe mięso rozumiem? jak tak to ok. Łososia na sniadanie jem co drugi dzień na zmianę z jajecznicą (2 całe + 3-4 białka) na oliwie z oliwek. Ale i tak pomyślę czym by go zastąpic. Żeby [...]
[...] zgłębić w mikrobiloogie bardzo ciekawe zagadnienia o psychofilach , mezofilach i termofilach niechce mi się wymieniać szkodliwych dla ludzi i zwierzat ale jest ich troche no i wszystkich nie pamiętam oraz jeszcze nieznam ale surowe mięso to wyjatkowe siedlisko a żeby się ich pozbyć to trzeba tem. ok100 c bo w skrajnych warunkach i 95 przezyją
Kuriozum.Boczek, którego 100 g został wyprodukowany ze 140 g mięsa.Boczek powinien być kawałkiem mięsa,wykrojonym z dolnej części świniaka ;-) A nie przetworzonym produktem. Osobiście kupuję surowe mięso w sprawdzonym miejscu i gotuję lub piekę... :-)
Zainwestuj w surowe mięso z Biedry i wyjdzie ci najlepsza jakość za normalne pieniądze nie ma co kombinować z suplementami jak jesz śmieci w stylu jogurty itp tak jak pisali ci wyżej podstawy musisz ogarnąć w tym wypadku najpierw dieta ewentualnie później dodatki.